WORK, don`t expect!

work-hard-background_23-2147508185Un vis se poate transforma în realitate dacă ai curajul să îți iei inima în dinți și să muncești pentru a obține ceea ce îți dorești. Simpla dorință nu te va propulsa acolo unde vrei, așa că, e timpul să înveți că trebuie să meriți ceea ce urmează să primești. Să nu mai spun că satisfacția este mai mare atunci când faci tot posibilul ca visul tău să se îndeplinească.

Noi, oamenii, suntem într-o evoluție continuă, fiind capabili să ne depășim limitele dacă ne dorim cu adevărat acest lucru, încât să găsim în interiorul nostru ambiția și motivația necesară pentru ca totul să devină posibil.

Nimeni nu a spus că va fi ușor; din contră, lucrurile mărețe nu se obțin fără sudoarea frunții, dar crede-mă, merită tot efortul și așteptarea.

Dacă gândești pozitiv, crezând că ești capabil să te autodepășești, și îmbini acest lucru cu dedicarea și cu sacrificiul, îți garantez că succesul nu este departe.

Găsește în fiecare zi motive care să te ambiționeze, îndepărtează lenea și lasă scuzele! Tu meriți mai mult de la viața asta, ești un om cu puteri nemărginite, doar fii curajos și valorifică-le!

Eu cred în tine, cred în oameni și, totodată, am datoria să cred în mine și în visul meu. Toți avem nevoie ca tot ceea ce realizăm să fie pentru noi și pentru fericirea noastră. Nu e important să creștem în ochii celorlalți, ci în sufletul nostru.

Drag cititor, muncește cât poți de mult și evoluează! Nu mai visa; ia-ți inima în dinți și transformă-ți visul în realitate!

”NEVER HOPE FOR IT, MORE THAN YOU WORK FOR IT!”

Alexandra T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s