This IMPERFECT LIFE!

Viața este imperfectă…cropped-perfectly-imperfect-2.png

Sunt perioade în viața noastră când lucrurile nu sunt cum ne-am dori; când viața ne pune la încercare, iar noi trebuie să îi ținem piept.

Sunt momente în care ceilalți ne dezamăgesc și ne simțim răniți, pierzându-ne încrederea în cei din jur. Dar nimic nu doare mai tare ca momentele în care suntem dezamăgiți de propria persoană, de propriile alegeri și de prezentul nostru.

Ne dorim totul, o viață perfectă, dar ireală…din păcate. Totul începe să se destrame când viața își schimbă cursul și nimic nu mai e la locul lui, rămânând doar ”umbre” a ceea ce a însemnat trecutul. Și e greu când totul se schimbă, când viitorul e incert, iar prezentul nesatisfăcător; când simți că poți și îți dorești mai mult, dar nu primești.

Și cu toate acestea…viața își continuă cursul, iar noi suntem obligați să ne adaptăm și să ne trăim viața. Poate nu e ceea ce ne-am dorit, dar poate finalul va fi unul pozitiv. În fiecare clipă trebuie să luptăm pentru un prezent și pentru un viitor mai bun, fiindcă timpul nu așteaptă, chiar dacă trecerea lui vindecă răni și rezolvă câteva probleme.

Eu am învățat că singura persoană care mă poate ajuta necondiționat se reflectă în oglindă; așa că, mă desprind treptat de cei din jur și devin independentă. Trebuie să avem încredere în propria persoană, chiar și atunci când nu suntem cea mai bună versiune a noastră, fiindcă toți greșim, suntem imperfecți, iar aceste lucruri ne ajută să evoluăm.

Acum sunt recunoscătoare pentru dezamăgirile și rănile din trecut, deoarece m-au transformat în omul de astăzi – un om mai bun decât cel din ziua precedentă. Fiecare zi își pune amprenta asupra vieții noastre și ne schimbă ca persoane.

În momentul în care ne-am pierdut speranța și încrederea, atunci ne vom pierde propria persoană…

 

P.S: Un articol mai vechi, care îmi reamintește de frumusețea acestei vieți imperfecte.

 

ALEXANDRA T.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s