It’s time to be happy!

Realitatea este proiectată de psihicul nostru, fiind dominat de subiectivism, de sentimente, de trăiri și de stări, de toate lucrurile din jur care ne influențează în viața noastră.

Fiecare avem propria „lume” constituită din tot ce ne înconjoară și de modul în care percepem lucrurile.

Ce-i drept, e greu să fim obiectivi când deținem rolul principal în „propriul film”, mai ales că ne diferențiem prin unicitate.

Cu toate acestea, realitatea nu este un vis pe care îl modelăm după bunul plac, ci este reflecția stării de moment, care nu este întotdeauna una pozitivă. Sunt mulți factori care ne influențează și care ne perturbă liniștea interioară, mai ales în momentele când psihicul nostru nu este suficient de puternic și cedează ușor.

Nu deținem mereu controlul și asta ne dăunează, fiindcă e important să lucrăm cu psihicul nostru.

E timpul să fim fericiți, să ne inducem acest lucru în subconștient, să ne întărim psihicul și să fim constant optihappymiști.

Fiecare dimineață din zi trebuie întâmpinată cu un zâmbet imens, cu mult optimism și cu credința că lucrurile vor fi extraordinare în ziua respectivă, iar dacă nu va fi așa, ne vom bucura de fiecare clipă a vieții, care ne va oferi fie o amintire, fie o experiență.

Am învățat că viața nu e bună sau rea, pur și simplu depinde de noi cum o percepem, de „propria realitate” și de aptitudinea noastră de a prelua fiecare provocare cu zâmbetul pe buze.

Totul vine din interior, din sufletul și din psihicul nostru, iar dacă există armonie între ele, viața noastră este automat mai bună.

E timpul să lăsăm zilele mohorâte, tristețea de pe chip și durerea din suflet în urmă și să începem să deschidem larg ochii și să realizăm toate motivele pentru care merită să fim fericiți și recunoscători fiecărui răsărit de soare.

Toate acele gânduri negative, supărările și clipele de furie nu aduc nimic bun, ci doar ne otrăvesc sufletul.

Ar trebui să lăsăm lucrurile să meargă de la sine, să ne lăsăm ghidați de fiecare adiere a vântului și de fiecare rază de soare și să fim fericiți, fiindcă magia se află în lucrurile mici.

IT`S TIME TO BE HAPPY!

Alexandra T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s