I found myself

M-am regăsit în mijlocul furtunii, devenind mai puternică cu fiecare rană care se cicatriza.

Am încetat să fug de mine și am privit „totul„ distrugându-se în jurul meu, ca mai apoi să renasc, să încep să reclădesc „templul meu„ începând cu fundația.

Am avut posibilitatea să o iau de la capăt, să evoluez, cu fiecare zi fiind cu un pas mai aproape de persoana care îmi doresc să devin.

Pierzând, am câștigat! M-am regăsit pe mine și încerc să fiu cea mai bună versiune a mea.

Am învățat să mă bucur de tot ce mă înconjoară, să mă încarc cu energie de la soare, să las ploaia să îmi spele rănile și să mă bucur de liniște în mijlocul naturii.

Am aflat cât de important e să trăiești fiecare clipă, să faci ceea ce simți și îți dorești cu adevărat, fară să te gândești la consecințe, pur și simplu, să trăiești. Fără regrete! Să ai curajul să riști, pentru un singur moment de fericire.

Și cel mai important, în mijlocul furtunii, am descoperit oamenii extraordinari din viața mea, care m-au făcut să mă simt specială și care au fost alături de mine necondiționat. Mă simt norocoasă, am multe motive să zâmbesc.

Fiecare răsărit începe cu speranță în suflet și cu zâmbetul pe buze, chiar și forțat uneori; fiindcă întotdeauna am un scop care mă face să mă dau jos din pat dimineața. Am început să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc.index

Finalul fiecărei zile îmi dovedește cât de important este să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai, să iubești viața și cât de important este să lupți pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă uneori trebuie să lupți cu tine, cu propriile gânduri.

„I believe in the person I want to become!”

Alexandra T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s