IMAGINE WHERE YOU COULD BE

Motto-ul meu: „I believe in the person I want to become”. Aceste rânduri îmi ghidează pașii prin viață și mă ajută să aleg drumul cel mai potrivit pentru sufletul meu, evoluând cu fiecare etapă parcursă.

E modul prin care îmi păstrez entuziasmul și pofta de viață, lucrând cu mine ca să fiu un om mai bun, așa cum îmi imaginez eu.

Ziua mea, de regulă, începe cu un amalgam de gânduri pozitive, care se transformă în scopuri mici, iar acestea la rândul lor ajung să definească un întreg, propria-mi viață.  Îmi imaginez unde aș putea fi, cine aș putea ajunge dacă lucrez cu mine în fiecare zi, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cea profesională, dar și relațiile familiale și cele de prietenie.

I believe in the person I want to become

Noi suntem stăpânii noștri, iar puterea de a decide și de a acționa ne aparține, indiferent de valorile celorlalți și de cerințele sociale. Unele lucruri trebuie să le acceptăm și să le îmbrățișăm așa cum sunt ele, dar avem și posibilitatea să schimbăm anumite aspecte ale vieții, dacă nu suntem mulțumiți, fiindcă alegerile ne aparțin. Noi decidem ce principii avem în viață, valoarea noastră individuală, prietenii pe care dorim să îi avem în jur, cariera pe care vrem să o urmăm etc.

De aceea, e important să ne imaginăm cum ne-am dori să fim și cum vrem să fie viața noastră, fiindcă avem o singură șansă să trăim și toți ne dorim să fim cât mai fericiți cu putință. Așa că, tot ce ne rămâne de făcut este încercăm pe cât  posibil să realizăm acest lucru.

„Imagine where you could be. NOW DO THE WORK!”

P.S: „O singură rugăciune am: Doamne, să nu mă lași niciodată să fiu mulțumit de mine însumi!” – LUCIAN BLAGA

Alexandra T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s