About

”BELIEVE IS THE KEY”este blog-ul mult visat, dar pe care n-am avut până acum curajul să îl creez.

Teama de eșec m-a ținut departe de îndeplinirea acestui vis, dar am decis să cred în mine și să am curajul să încerc, așa cum spune și titlul ”a crede este cheia” (believe is the key).

Îmi place foarte mult să scriu și să împărtășesc gândurile mele cu ceilalți, mai ales că sunt o fire empatică și mă transpun ușor în situațiile și stările persoanelor din jur, iar prietenii mei știu cel mai bine acest lucru, fiind ”cititorii” mei până în prezent. Acum vreau să împărtășesc cu voi, CITITORII acestui blog, toate ideile și părerile mele și încerc să fac acest lucru în cel mai simplu mod cu putință, pe înțelesul tuturor, și în speranță că vă veți regăsi în articolele mele.

Ideea blog-ului a pornit de la termenul ”a crede” care, în concepția mea, este un cuvânt puternic și magic în același timp, deoarece când crezi cu adevărat totul poate căpăta sens. Spre exemplu, atunci când crezi în tine ai curajul să îți depășești limitele și să îți transformi dorințele în realitate. Totodată, când crezi într-un scop/cauză te implici total, iar șansele de reușită sunt mult mai mari. Astfel, a crede este cheia către viața pe care ți-o dorești.

Eu cred în acest blog, deoarece este un vis al meu devenit realitate și cred în voi, dragi cititori; datorită vouă acest lucru este posibil!

Vă mulțumesc!

Alexandra T.

Reclame

3 gânduri despre „About

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s